Training, Coaching & Advies Elly van Exel

Werk en privé in balans, door slimmer te werken

De training is speciaal ontworpen om jou te helpen de benodigde soft skills te ontwikkelen om slimmer te werken en je doelen te bereiken.

De feitjes:

Ik heb sinds 2006 ervaring met coachen en trainen

De meeste coach- en trainingstrajecten zijn binnen 3 maanden afgerond

In de afgelopen jaren heb ik een paar honderd mensen geholpen

Ben je ambitieus, streef je naar professioneel succes en hecht je waarde aan een rijk en zingevend privéleven?

Dan is dit de perfecte training voor jou!

ELLY VAN EXEL-72

HERKEN JIJ DIT?

Je vindt je werk leuk, je bent ambitieus en je wilt echt iets bereiken. Succes en impact, dat is waar je voor gaat

Je weet niet hoe je dit moet aanpakken, dus ervaar je frustratie en stress.

DIT KAN ANDERS?

Je wilt meer zelfvertrouwen en tevredenheid, zowel op je werk als in je persoonlijke leven. Je wordt niet alleen een succesvollere professional, maar ook een gelukkiger en tevredener persoon

Ik leer je welke stappen je kunt zetten om de balans te vinden tussen een uitdagende carrière en een waardevol privéleven.

ELLY VAN EXEL-5

waarom je juist deze stap moet nemen?

Als je er nu niet mee aan de slag gaat dan..

Zal de werklast blijven toenemen, waardoor ook de stress en werkdruk verder toeneemt

Is de kans groot dat misverstanden en conflicten toenemen

Neemt de kans dat je gevraagd wordt voor interessante projecten af

Zal je persoonlijke leven hier ook onder gaan lijden, omdat de werkstress en de werklast blijven toenemen.

“Als je deze training met succes wilt volgen dan moet je uit je comfortzone stappen, openstaan voor feedback en bereid zijn om nieuwe manieren van denken en werken te omarmen”

DE TRAINING

Maak een transformatie binnen 3 maanden!

Is speciaal ontworpen om jou te helpen de benodigde soft skills te ontwikkelen om slimmer te werken en je doelen te bereiken

De training biedt:

Ontdek welke soft skills je al goed beheerst en op welke gebieden je nog kunt verbeteren. Leer essentiële soft skills zoals communicatie, leiderschap, prestatie- en resultaatgerichtheid en time- en stressmanagement. Deze vaardigheden stellen je in staat om effectiever te werken en je productiviteit te verhogen.

Krijg inzicht in de innerlijke motivaties en waarden die van invloed zijn op je gedrag en besluitvorming. De test identificeert jouw belangrijkste drijfveren en laat zien wat voor jou van nature belangrijk is, zoals persoonlijke groei, erkenning, harmonie of resultaatgerichtheid. Door het begrijpen van je drijfveren kun je beter afstemmen op taken en omgevingen die overeenkomen met je intrinsieke motivatie, wat kan leiden tot meer voldoening, betrokkenheid en succes in je werk en leven.

Ontdek bewezen strategieën en technieken om je doelen te bereiken zonder overweldigd te raken. Leer hoe je je energie, tijd en middelen optimaal kunt benutten.

Verbeter je communicatievaardigheden en leer hoe je effectief kunt samenwerken, overtuigen en inspireren. Dit stelt je in staat om sterke professionele relaties op te bouwen en je invloed te vergroten.

Leer technieken om stress te beheersen en een gezonde werk-privébalans te creëren. Een evenwichtige geest en welzijn zijn essentieel voor langdurig succes.
Profiteer van persoonlijke begeleiding en coaching om je specifieke doelen en uitdagingen aan te pakken. Onze ervaren coaches ondersteunen je bij elke stap van je groeireis.

De kosten:

Deze training kost normaal € 1.195,-
maar…… tot 15 augustus 2023 geldt een speciale introductieprijs: € 425,- (incl. BTW voor particulieren).

DE STAPPEN OM AAN DEEL TE KUNNEN NEMEN

We starten met het Soft skills Assessment en de Drijfveren analyse

Op basis van de resultaten stellen we een ontwikkelplan op

Volgen van persoonlijke coaching, online modules en aanwezigheid op de livedag

Evaluatie en eventueel het opstellen van een vervolgplan

wat je hiervan leert

Je gaat ongetwijfeld ook een groter gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde ervaren. Door het bereiken van je doelen en het verbeteren van zijn relaties, zou voel je je meer voldaan en tevreden.

ELLY VAN EXEL-104

hi, ik ben elly van exel

Als gepassioneerde en levenslang lerende professional in persoonlijke ontwikkeling, ben ik toegewijd aan het helpen van anderen om hun weg te vinden

Met een warme, vriendelijke aanpak die vertrouwen en rust uitstraalt, zorg ik ervoor dat mijn cliënten zich snel op hun gemak voelen, zodat we snel tot de kern van hun uitdagingen kunnen doordringen.

Mijn werk wordt gekenmerkt door een optimistische houding en een focus op kansen en ontwikkelingen. Ik heb de kracht om complexe situaties te analyseren en ben een doorzetter. Deze combinatie van resultaatgerichtheid en mensgerichtheid maakt mij een effectieve coach en trainer.

 

 

 

Leer mij Kernwaarden kennen

Ik ben optimistisch en denk altijd in kansen en ontwikkelingen.

Kernwoorden die daarom bij mij passen zijn: resultaat- en mensgericht, analytisch, doorzetter, veerkrachtig, warm en vriendelijk.

Werkervaring

Voordat ik fulltime als zelfstandig persoonlijk en teamcoach aan de slag ging, heb ik 19 jaar in het hoger onderwijs gewerkt (zie ook mijn profiel op LinkedIn). Na afronding van mijn studie Nederlands Rechten, ben ik begonnen als docent op een hogeschool. Ik heb mijn loopbaan in loondienst geëindigd als academiemanager.

Ervaringen van andere

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5
Tijd voor een aantal testimonials. Kort lange testimonials in tot max. 5 regels. Maak belangrijke woorden dikgedrukt.
Adam Sendler
Designer
Tijd voor een aantal testimonials. Kort lange testimonials in tot max. 5 regels. Maak belangrijke woorden dikgedrukt.
Mike Stuart
Support
Tijd voor een aantal testimonials. Kort lange testimonials in tot max. 5 regels. Maak belangrijke woorden dikgedrukt.
Adam Sendler
Designer
Tijd voor een aantal testimonials. Kort lange testimonials in tot max. 5 regels. Maak belangrijke woorden dikgedrukt.
Mike Stuart
Support

“Met deze training vergroot je je succes als professional. Je gaat effectiever werken”

Snel antwoord op je vraag

Meest gestelde vragen

Contact

Je kunt een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen en dan bespreken we of deze training geschikt is voor jou.

Soft skills zijn persoonlijke vaardigheden die het vermogen om effectief en harmonieus met anderen te communiceren, samen te werken, problemen op te lossen en jezelf aan te passen aan verschillende situaties, bevorderen.

Werkgevers geven aan dat de soft skills, zoals effectieve communicatie, probleem oplossingsvermogen en samenwerken heel belangrijk zijn. Deze soft skills komen allemaal aan bod in de training.

Bij deze training hanteren we de soft skills van het Soft Competence Framework:

 1. Resultaatgerichtheid: Dit is het vermogen om gestelde doelen te realiseren en prioriteiten te stellen om het gewenste resultaat te bereiken. Resultaatgerichte individuen zijn doorgaans zeer gefocust en vastberaden om succes te behalen.
 2. Prestatiegerichtheid: Dit verwijst naar de wens om te excelleren in het eigen werk of vakgebied. Ben je prestatiegericht, dan streef je uitmuntendheid en zoek je continu naar manieren om jouw prestaties te verbeteren.
 3. Taakgerichtheid: Dit is het vermogen om je te concentreren op taken en werkzaamheden tot ze voltooid zijn. Taakgerichte mensen zijn vaak georganiseerd, efficiënt en houden hun aandacht gericht tot ze hun taken hebben afgerond.
 4. Organisatiegerichtheid: Dit is de mate waarin een persoon rekening houdt met de behoeften en doelen van de organisatie in zijn of haar werk. Het gaat om het begrijpen van de bedrijfscultuur, -missie en -visie en het streven om die te ondersteunen. Daarnaast heeft het ook betrekking op het organiseren van je werk.
 5. Samenwerken: Dit is het vermogen om effectief en harmonieus met anderen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Het gaat om het opbouwen en onderhouden van positieve werkrelaties en het bijdragen aan teaminspanningen.
 6. Emotionele intelligentie is het vermogen om je eigen emoties en die van anderen te identificeren, te begrijpen, te gebruiken en te beheren op een manier die positieve interacties bevordert en emotioneel welzijn ondersteunt.
 7. Oplossingsgerichtheid: Dit is het vermogen om problemen te identificeren en creatieve en effectieve oplossingen te bedenken. Oplossingsgerichte mensen zijn meestal zeer adaptief en kunnen omgaan met uitdagingen en veranderingen.
 8. Effectieve communicatie: Dit is het vermogen om informatie duidelijk, beknopt en op een manier die voor de ontvanger gemakkelijk te begrijpen is, over te brengen. Het omvat zowel verbale als non-verbale communicatie, evenals luistervaardigheden. Mensen die effectief communiceren brengen hun boodschap over op een manier die respectvol en in overeenstemming is met de behoeften van hun publiek.

Soft skills zijn cruciaal voor jonge professionals om verschillende redenen:

 1. Loopbaanontwikkeling: Soft skills zoals effectieve communicatie, samenwerken en probleemoplossend denken zijn essentieel voor succes in vrijwel elke rol. Veel werkgevers waarderen deze vaardigheden zelfs meer dan specifieke technische kennis of ervaring, omdat ze vaak moeilijker te leren zijn.
 2. Werken in teams: De meeste professionele rollen vereisen samenwerking. De vaardigheid om effectief te werken in een team, conflicten op te lossen en anderen te motiveren zijn van vitaal belang. Deze competenties zijn gebaseerd op soft skills zoals empathie, interpersoonlijke vaardigheden en conflictbeheersing.
 3. Leiderschapspotentieel: Jonge professionals die leiderschapsambities hebben, moeten sterke soft skills ontwikkelen. Leiderschap gaat niet alleen over het beheersen van technische aspecten van het werk, maar ook over het motiveren en inspireren van teams, het nemen van besluiten en het omgaan met stress en verandering.
 4. Aanpassingsvermogen: De werkomgeving verandert snel, met nieuwe technologieën en werkwijzen die constant ontstaan. Gerichtheid op het oplossen van problemen, maar ook leervermogen en veerkracht zijn cruciaal om succesvol om te gaan met een continu veranderende omgeving.
 5. Balans tussen werk en privéleven: Soft skills zoals time management en stressmanagement zijn essentieel voor het behouden van een gezonde balans tussen werk en privéleven, iets dat steeds belangrijker wordt in onze altijd verbonden, snel bewegende wereld.
 6. Emotionele intelligentie: Dit is de mogelijkheid om zowel je eigen emoties als die van anderen te begrijpen en ermee om te gaan. Het is een cruciale soft skill die helpt bij het opbouwen van sterke, positieve relaties op de werkplek en het draagt bij aan persoonlijk welzijn en succes.

meld je aan

Plan je training in!

Kennismakingsgesprek in plannen om te bespreken of dit programma iets voor jou is. Je kunt ook direct aanmelden via de webshop.

ELLY VAN EXEL-36
Van Exel Training, Coaching & Advies draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders